Σεμινάριο Θεατρικής Συγγραφής – Jeton Neziraj – 05 έως 10/11/18

σεμινάρια θεατρικής συγγραφής, playwriting workshop, between the seas festival, fabrica athens, fabrica artspace, theater, new york, τεχνοχώρος φάμπρικα, θέατρο, αθήνα, σεζόν 2018, θεατρικό αναλόγιο, νοέμβριος 2018

Ο Οργανισμός Between The Seas Festival διοργανώνει το Σεμινάριο Θεατρικής Συγγραφής με Jeton Neziraj. Η Fabrica Athens θα φιλοξενήσει τα μαθήματα του βραβευμένου συγγραφέα, τα οποία θα διεξαχθούν στο αναγνωστήριο του Τεχνοχώρος Φάμπρικα.

Κατά τη διάρκεια του ξεχωριστού αυτού σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα συγκεντρώσουν κάποιες θεωρητικές γνώσεις, ενώ θα τους δοθεί η ευκαιρία να γράψουν τα δικά τους, μικρής έκτασης θεατρικά κείμενα. Κινούμενοι στο θεματικό πλαίσιο “Από το new writing στο μετά-δραματικό θέατρο” θα πραγματοποιηθούν διάφορες συζητήσεις, αλλά και πρακτικές ασκήσεις για ένα νέο είδος θεατρικής συγγραφής, συμπεριλαμβανομένου και του μετά-δραματικού θεάτρου. Το υλικό που θα δημιουργηθεί από τους συμμετέχοντες τις ημέρες του workshop θα παρουσιαστεί την τελευταία μέρα του σεμιναρίου σε μία κλειστού τύπου παρουσίαση με επιλεγμένους καλεσμένους.

Στο σεμινάριο καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή νέοι συγγραφείς, θεατρικοί συγγραφείς, φοιτητές λογοτεχνίας, δημοσιογράφοι, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν τη συγγραφή και το θέατρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την παρακάτω διαδικτυακή σελίδα:
https://www.eventbrite.com/e/playwrighting-workshop-with-jeton-neziraj-in-athens-tickets-50729299701?fbclid=IwAR2bk9pG51iIfVVqkwRpQRRT8rvvYaBAS45-gUhmjPt2YlKJ76f9S9hxMd4