Παράσταση με Σαπουνόφουσκες

Παράσταση με Σαπουνόφουσκες - Mr and Mrs Bubble

Φυσαλίδες από Σαπούνι

Οι Mr and Mrs Bubble με την παράσταση με σαπουνόφουσκες σας προσκαλούν στον εξωπραγματικό κόσμο της σαπουνόφουσκας! Πραγματικά, δύο πλάσματα, που ζουν στον περιπλανώμενο πλανήτη Σαπουνόφουσκα, μοιράζονται με τους καλεσμένους τους τη χαρά του να ζεις εδώ και τώρα, όπως μία σαπουνόφουσκα. Με αυτό τον τρόπο, οι καλεσμένοι γίνονται θεατές ενός παροδικού μεν, αληθινού δε τοπίου μεταμόρφωσης. Αποτέλεσμα αυτού, ξεδιπλώνεται μπροστά τους ένας διαφανής κόσμος από σαπουνόφουσκες, που πάνω του αντανακλώνται πολύχρωμες ιστορίες και που αλλάζει συνεχώς μορφές και σχήματα. Έτσι, οι θεατές παρασύρονται και γίνονται μέρος και συν-δημιουργοί αυτού του φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.

Παράσταση με Σαπουνόφουσκες

Η bubble performance "Mr and Mrs Bubble – The Show" είναι διαδραστική. Το κοινό καλείται, όχι μόνο να βοηθήσει τους δύο ήρωες να μοιραστούν με τους θεατές τις σαπουνοφουσκο-εφευρέσεις τους, αλλά και να μπει το ίδιο μέσα σε μία τεράστιων διαστάσεων σαπουνόφουσκα (κυριολεκτικά).
Οι σαπουνόφουσκες στη performance έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με χειροποίητα εργαλεία και εξωπραγματική χρήση αντικειμένων της καθημερινότητας σκορπίζονται μικρές, μεσαίες και τεράστιες σαπουνόφουσκες που ταξιδεύουν τους θεατές.

Διάρκεια: 45min
Απευθυνόμενες ηλικίες: 0-100 ετών
Σκηνοθέτης: Φάνης Κατέχος
Performers: Φάνης Κατέχος, Giovanna Michaliadi Sarti

Ταξίδι στο Χρόνο

Πρώτη το 2012 η Fabrica Athens φέρνει την παράσταση με σαπουνόφουσκες στην Ελλάδα με το καλλιτεχνικό ζευγάρι Mr and Mrs Bubble και τη Παράσταση Σαπουνόφουσκας Mr and Mrs Bubble - The Show.
Οι Mr and Mrs Bubble δραστηριοποιούνται στο επιστημονικό πεδίο της Σαπουνόφουσκας, γνωστού ως Bubble-ology, και τους καλλιτεχνικούς τομείς του Τσίρκο, του Θεάματος – Ψυχαγωγίας και του Θεάτρου Δρόμου. Η συνεχόμενη έρευνα και οι πειραματισμοί εξελίσσουν και ανανεώνουν την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα.
Μοναδικές παγκόσμιες εφευρέσεις των Mr and Mrs Bubble αποτελούν

  • τα Bubble Fingers (δάχτυλα που βγάζουν σαπουνόφουσκες),
  • τα Bubble-Poi (αντικείμενο επιδεξιότητας που παράγει σαπουνόφουσκες) και
  • το Bubble Bike (ποδήλατο που παράγει Σαπουνόφουσκες).

Η παράσταση με σαπουνόφουσκες και τα συμπληρωματικά δρώμενα του καλλιτεχνικού ζευγαριού έχουν παρουσιαστεί στην Νότια Κορέα, στην Ιαπωνία, στην Ιταλία, στην Γερμανία, στην Π.Γ.Δ.Μ, στην Κύπρο και φυσικά στην Ελλάδα, σε ένα πλήθος / διαφόρων ειδών εκδηλώσεις και Φεστιβάλ.

Για να ταξιδέψετε ανάμεσα σε σαπουνόφουσκες επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε όλες μας τις δραστηριότητες!

 

Facebookmail