«Ξαφνικά “μετά” το καλοκαίρι»- Ομάδα Ονειρόδραμα- από 21/4/17

Ξαφνικά "μετά" το καλοκαίρι- Ονειρόδραμα

Από την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21:00 και για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων, ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα θα φιλοξενεί την παράσταση «Ξαφνικά “μετά” το καλοκαίρι», της ομάδας Ονειρόδραμα.

How did saint Sebastian die? Αυτό το ερώτημα από το ποιήμα του Τένεσσυ Ουίλιαμς που έγραψε για το ” Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι” και  στοιχειώνει δύο γυναίκες: την  μητέρα του Σεμπάστιαν, την Βιολέτα Βέναμπλ και την ξαδέρφη του Κάθρην.

Η κάθε μία έχει να πει την δικιά της ιστορία για τον (Σεμπάσταν) τον ήρωα του έργου που ποτέ δεν θα εμφανιστεί στην σκηνή για να μάθουμε την αλήθεια.
Οι εμμονές των δύο γυναικών για το πρόσωπο αυτό, τα μυστικά του, την ζωή του και τον θάνατο του,  θα τις φέρει αντιμέτωπες την μία απέναντι στην άλλη.
Η παράσταση βασίζεται στο έργο του Τέννεσυ Ουίλιαμς Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι. Οι δύο γυναίκες μετά τον θάνατο του Σεμπάστιαν και μετά από το περσινό καλοκαίρι θα βρεθούν τρόφιμοι στο ψυχιατρείο. Καταλυτικό πρόσωπο εκεί ένας (άνδρας), θα τις τοποθετήσει μέσα σε ένα (σιδερένιο κλουβί) και οι  δύο γυναίκες σαν άγρια θηρία θα παλέψουν , θα αναμετρηθούν με τον ίδιο τους τον εαυτό , θα δώσουν έναν αγώνα ισχύος και επιβίωσης που θα οδηγήσει στην λύτρωση ή στο μόνιμο τέλμα τους.
Η παράσταση μέσα από την έρευνα επικεντρώνεται τόσο στο ψυχολογικό πλαίσιο των ηρώων , σε αυτοβιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα , στην ποιητικότητα του λόγου,  την πάλη των τάξεων και την ομοφοβική στάση της εποχής. Στοιχεία  που απασχολούν το σήμερα και την κατανόηση ενός σπουδαίου έργου.
Συντελεστές:
Σύλληψη – Σκηνοθεσία:  Ονειρόδραμα

Ξαφνικά "μετά" το καλοκαίρι- ΟνειρόδραμαΣκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Γκουγκούνης
Μουσική: Ονειρόδραμα
Φωτογραφίες – Αφίσα: Κωνσταντίνος Γκουγκούνης
Παίζουν: Πέννυ Καλαφατάκη – Χριστίνα Μουδάτσου – Βασίλης Παπαλαζάρου
Επικοινωνία: Καλαφατάκη Πέννυ 6946342109  – Βασίλης Παπαλαζάρου

Πληροφορίες:
Ημερομηνίες παρατάσεων: 21-22-23-28-29-30 /4 και 12-13-14/5
Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά
Τιμές εισ. 10€ γενική είσοδος, 7€ μειωμένο
Τηλ. Κρατήσεων: 6946342109
Χώρος: Τεχνοχώρος Φάμπρικα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός