Τεχνική σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμός – Κ. Λάλλου / Εβδομαδιαία Μαθήματα 2018

Μαθήματα Σύχρονου Χορού - Κωνσταντίνα Λάλου

Η ομάδα της Fabrica Athens και ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα, καλωσορίζουν την Κωνσταντίνα Λάλλου και το Μάθημα “Τεχνική Συγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού” για τη περίοδο 2018 -2019.

«Δεν ενδιαφέρομαι για το πώς κινούνται οι άνθρωποι -ενδιαφέρομαι για το τι τους κάνει να κινηθούν»
Pina Bausch

Έτσι, λοιπόν, σε αυτό το μάθημα θα δουλέψουμε τη τεχνική του σύγχρονου χορού, αλλά ταυτόχρονα, θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε, από το μηδέν, το μηχανισμό της κίνησης και όχι να μιμηθούμε την ίδια την κίνηση. Η τεχνική υπάρχει και χρειάζεται. Αλλά, επειδή ο χορός δεν είναι μόνο τεχνική, ενσωματώνοντας και τον αυτοσχεδιασμό, θα ξεκλειδώσουμε το σώμα μας και κυρίως θα το γνωρίσουμε.
Ελάτε να ανακαλύψουμε ,να χαρούμε, να χορέψουμε!

Η Κωνσταντίνα Λάλλου είναι δασκάλα χορού (Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Α. Καφαντάρη), Ηθοποιός (Ανώτερη Δραματική Σχολή Α. Βουτσινάς) και απόφοιτη Φιλολογίας (Α.Π.Θ.). Έχει διδάξει σε διάφορες ομάδες και σχολές: Σύγχρονο, Μπαλέτο, Κινησιολογία για ηθοποιούς, Μιούζικαλ, Υποκριτική, Θεατρικό Παιχνίδι και Αυτοσχεδιασμό (Ωδείο Β. Ελλάδος, Α. Βουτσινάς, Χανθ), σε ενήλικες αλλά και σε παιδικά – εφηβικά τμήματα. Έχει χορογραφήσει και έχει παίξει σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις. Δραστηριοποιείται στο θέατρο από το 2006 μέχρι και σήμερα.

Πληροφορίες:
Μάθημα : Τεχνική σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμός
Ημέρα : κάθε Τρίτη
Ώρα : 16.30 – 18.00
Κόστος : 20€ το μήνα / drop in: 5€
Χώρος : Fabrica Theater Stage – Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Καθηγήτρια : Κωνσταντίνα Λαλλου – Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εισηγήτρια του μαθήματος στο inbox: Konstadina Lallou