Γειά! – Βρεφική Παράσταση – 13/10/19 έως 26/01/20

fabrica athens, γεια, βραεφική παράσταση, διαδραστική, θέατρο, οικογένεια, τεχνοχώρος φάμπρικα
Γειά! Μια Βρεφική, Διαδραστική Παράσταση έρχεται στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα.
Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens καλωσορίζει στον χώρο της την σκηνοθέτη Χριστίνα Ιωακείμ και την πρωτότυπη βρεφική παράσταση Γειά!

Μία βρεφική, διαδραστική παράσταση για μικρά παιδιά από 6 μηνών έως 2,5 χρονών και τους γονείς τους. Μαζί θα κάνουν μία βόλτα σε μία μέρα της Ζωής… θα δούνε, θα ακούσουν, θα αγγίξουν, θα μυρίσουν και θα “γευτούν” έτσι λίγες ώρες από τη ζωή του μικρού κοριτσιού που θα τους τραγουδήσει μερικά μυστικά για αυτόν τον καινούργιο, απέραντο και άγνωστο κόσμο που τα περιμένει.

“Μια φορά κι έναν καιρό, όχι πολύ μακρινό, ήρθα στη ζωή. Και αυτή η ζωή από το λίγο που έχω δει φαίνεται ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Εντάξει, υπάρχουν και τα δύσκολα… όταν δεν μου αρέσει το φαΐ ή όταν έχω σηκωθεί πρωί και κάνει κρύο δεν θέλω να πάω στο σχολείο.

Είμαι λίγο μεγαλύτερη σας αλλά τι σημασία έχει… τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα ούτε που θα καταλάβετε πότε θα βγάλετε μαλλιά, πότε θα γίνει η πρώτη ζωγραφιά και αμέσως μετά, αχ, τα μαθηματικά… Ακούστε με και μένα… είμαι εδώ για να σας δείξω και να δείτε θα σας πείσω πως η καλύτερη εποχή είναι όταν είμαστε μωρά στης μαμάς την αγκαλιά με παιχνίδι όλη μέρα και χαρά, άντε και ένα σκύλο συντροφιά… Δεν ξέρω αν σας είπα… με φωνάζουνε Ζωή πέρα ως πέρα και ελάτε να περάσουμε μαζί αυτή τη μέρα!”

Συντελεστές:

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Χριστίνα Ιωακείμ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιωάννα Δαρμή, Χριστίνα Ιωακείμ, Ιωάννα Κουκουζέλη (εκ περιτροπής)
Μουσική: Ιάκωβος Σιαπαρίνας
Poster designFlyer design: Χριστίνα Τσέβης (Crosti)

Πληροφορίες:

Πότε: κάθε Κυριακή από 13 Οκτωβρίου 2019
Ώρα: 11:00
Διάρκεια: 45 λεπτά
Εισιτήριο: 15 ευρώ για το κάθε παιδί μαζί με τον συνοδό του,8 ευρώ για κάθε ακόμα ενήλικα
Κρατήσεις: 69 45 36 03 80 και στο viva.gr
Χώρος: Fabrica Theater Stage – Θέατρο Τεχνοχώρου Φάμπρικα