Η ιστορία του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας – Tou Senpleman – 13/05 έως 28/05

Ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα και η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens φιλοξενούν στην θεατρική τους σκηνή την παράσταση «Η ιστορία του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας».
Η Θεατρική Παράσταση «Η ιστορία του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας», βασισμένο στο έργο “Ερωτόκριτος” του Β. Κορνάρου. Η ομάδα Tou Senpleman παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή σε σκηνοθεσία Νίκης Δουλγεράκη, στο Θέατρο του Τεχνοχώρος Φάμπρικα – Fabrica Theater Stage.

Η θεατρική ομάδα Tou Senpleman  επιστρέφει με το έμμετρο έργο του Βιτσέντζου  Κορνάρου «Ερωτόκριτος». Το έργο γράφτηκε πιθανότατα την πρώτη δεκαετία του 17ου αιώνα

Λίγα λόγια για το έργο:

Εις την Αθήνα, την ιπποτική πόλη του Βιτσέντζου Κορνάρου ο ακριβός μπορεί να γίνει φτηνός, ο ανήμπορος παλικάρι, ο άσχημος όμορφος και ένας απλός αυλικός ο βασιλιάς μιας ολόκληρης χώρας. Η Tou Senpleman αφηγείται τον έρωτα του Ερωτοκρίτου και της Αρετούσας, ενός έρωτα αμάλαγου, δίχως ασκημάδι, με μόνο τους όπλο την απλή μα ιδιαίτερη γλώσσα του Βιτσέντζου Κορνάρου και την επιθυμία τους να μοιραστούν μαζί σας αυτό το υπέροχο αναγεννησιακό παραμύθι που ταξιδεύει από μια αλλοτινή Κρήτη μέχρι τις μέρες μας. Αφουκραστείτε το λοιπόν κι ας πιάνει όπου ‘χει γνώση. Και έχετε γνώση πως ο έρωτας μπορεί να κάνει τα πάντα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου
Σκηνοθεσία | Διασκεύη : Νίκη Δουλγεράκη
Παίζουν: Πέλια Γιαννουλάτου , Ηλιάνα Μπαφέρου, Αναστασία Δένδια, Ελένη Ζουρελίδου, Θανάσης Βοιδήλος , Νίκος Σαμουρίδης
Επιμέλεια κίνησης: Γρηγορία Μεθενίτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νίκος Τσιμάρας
Σχεδιασμός φωτισμών: Στέφανος Λώλος
Φωτογραφίες: Κώστας Χατζόγλου.

Πληροφορίες:
Πότε: κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 13 έως 28 Μαΐου
Ώρα: 21:00
Διάρκεια: 70 λεπτά
Εισιτήριο: 10 ευρώ
Κρατήσεις: 69 45 21 37 38 (Ώρες Επικοινωνίας: 15:30 – 21:30, Απαραίτητη η κράτηση θέσης)
Χώρος: Fabrica Theater Stage – Θέατρο Τεχνοχώρου Φάμπρικα