Συμμετοχή στο Erasmus+: Youth Exchange – Race for Tolerance

Ένας αγώνας για την ανοχή με εργαλείο θεατρικές, εκπαιδευτικές μεθόδους από τη Fabrica Athens.

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης – Fabrica Athens συμμετέχει και συνδιοργανώνει το Ευρωπαικό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων “Race for Tolerance”, το οποίο πραγματοποιείται υπό το πρόγραμμα “Erasmus+ Youth in Action”. Το παραπάνω project θα πραγματοποιηθεί 6 με 15 Αυγούστου του 2018 στις εγκαταστάσεις του διοργανωτή οργανισμού «Mostar Friedensprojekt» στο Potsdam της Γερμανίας, στην περιοχή του Osterholz-Sharmbeck, 25km έξω από τη πόλη της Βρέμης.

Η ομάδα της Fabrica Athens θα εκπροσωπηθεί από το μέλος της, Μπάμπη Λουκόπουλο και θα είναι υπεύθυνη για την θεατρική και καλλιτεχνική εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Κύριος άξονας και σημείο αναφοράς της θεατρικής προσέγγισης του προγράμματος και της ανοχής θα αποτελέσει η θεματική «How to organize a demonstration – TOLERACE». Το Εκπαιδευτικό Ανταλλακτικό Πρόγραμμα για Νέους θα ολοκληρωθεί με την οργάνωση μιας πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βρέμης και την δημιουργία μίας ποιητικής performance υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Fabrica Athens.

Συμμετέχοντες οργανισμοί στο Ευρωπαικό Πρόγραμμα «Race for Tolerance» αποτελούν:

-Mostar Friedensprojekt-Potsdam, Germany
-Youth Activities – Durres, Albania (not N.G.O.)
-Federation of Youth Clubs – Erewan, Armenia
-Seiklejate Vennaskond, Estonia
-Fabrica Athens, Greece
-Silver Fox North East-Newcastle upon Tyne, Great Britain
-Stella-Kharkiv, Ukraine
-Anatolia Genclik Cankiri, Turkey

Για να πληροφορηθείτε σχετικά με τις Ελληνογερμανικές Ανταλλαγές Νέων που διοργανώνει και συμμετέχει η Fabrica Athens επισκεφτείτε το https://agorayouth.com/
Για να μάθετε περισσότερα για το διοργανωτή οργανισμό: http://www.mostar-friedensprojekt.de/

Facebooktwittermail