ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Θέατρο του Πανικού

Η ομάδα τέχνης Θέατρο του Πανικού
δημιουργήθηκε το 2010 με σκοπό τη συνύπαρξη καλλιτεχνών από διάφορους χώρους της τέχνης που δουλεύουν συλλογικά για να δημιουργήσουν πάνω σε κοινές αισθητικές γραμμές, σαν ένα μέσο αντιμετώπισης της κρίσης που βιώνουμε ο καθένας ξεχωριστά αλλά και σαν τόπος.  Η τέχνη που δημιουργούμε είναι μια κραυγή… καταπιάνεται με τα όρια του σώματος και του λόγου, ανασκαλεύει τις μνήμες και παίζει με τις αισθήσεις, για να δημιουργήσει το δικό μας μονοπάτι ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.

http://www.theatrotoupanikou.gr/

 

Kaboom

…” Το ΚABOOM φιλοδοξεί να είναι ένα ανοιχτό και διαρκώς εξελισσόμενο project με ακρογωνιαίο λίθο την ιδέα της συλλογικότητας. Συνιστά την απάντησή μας στην ανάγκη ημερολογιακών καταγραφών μιας εποχής “…άνευ ορίων, άνευ όρων”.

Η διαπλοκή με τις ιστορίες της μέρας και η κουβέντα με τα φώτα της νύχτας αξίζει νέες οπτικές γωνίες.

Οι δημιουργικές ιδέες, οι ρηξικέλευθες απόψεις κι οι φρέσκες αναλύσεις αξίζει να διαχυθούν οριζόντια, να συζητηθούν, να εμπλουτιστούν, όλες αυτές οι κινούμενες εικόνες στο ανάμεσα του αστικού ιστού αξίζει να καταγραφούν.

Φτιάχνουμε ένα περιοδικό που μας έλειπε ως αναγνώστες. Ένα περιοδικό που να δίνει χώρο έκφρασης στο νέο, το πρωτοποριακό, το αξιόλογο, που να μη φοβάται να παίρνει θέση απέναντι στα πράγματα. “…

http://kaboomzine.gr/

 

Art Play

Παίξε με τη τέχνη!

http://artplay.gr/

 

Εμείς – Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού

“Εμείς” είμαστε μία ομάδα ανήσυχων ανθρώπων, που επιθυμούμε τη διαρκή μεταξύ “μας” επικοινωνία, την ανταλλαγή και επεξεργασία ιδεών, με στόχο την πραγματοποίηση δράσεων πολιτισμού. Μία πολυκαλλιτεχνική κίνηση που διευρύνεται διαρκώς, μέσω μιας συλλογικής και αλληλέγγυας αυτοδιαχείρισης.

Υπερασπίζοντας το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου, διεκδικούμε ένα περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης, προσβάσιμο από όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Κάθε ανατρεπτική σκέψη, κάθε πρωτότυπη ιδέα, κάθε πρακτική λύση, κάθε επιδέξιο χέρι, κάθε δυνατή φωνή, κάθε ευαίσθητο πνεύμα, έχει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσά “μας”.

http://www.emeis.net.gr/

Facebooktwittermail