Χριστουγεννιάτικες Σαπουνόφουσκες για τους Γιατρούς του Κόσμου

παραστάσεις με σαπουνόφουσκες, τσιρκο, τεχνοχώρος φάμπρικα, εκδηλώσεις, παιδιά και γονείς, fabrica athens, bubbles, bubble shows
Χριστουγεννιάτικες Παραστάσεις με Σαπουνόφουσκες για τους Γιατρούς του Κόσμου.
Οι Mr and Mrs Bubble και η Fabrica Athens θα πραγματοποιήσουν Παράσταση με Σαπουνόφουσκες και άλλες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για τους Γιατρούς του Κόσμου στο κέντρο της Αθήνας.

Η θεαματική παράσταση με Σαπουνόφουσκες «Mr and Mrs Bubble – The Show» θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια (Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) στις 11:30. Το κοινό θα υποδεχτούν παιχνιδιάρικοι ξυλοπόδαροι, ενώ στις 18:00 θα μπορεί να παρακολουθήσει ένα μαγευτικό Fire Show.

Το «Mr and Mrs Bubble – The Show»  είναι ένα διαδραστικό Bubble Show με βασικά συστατικά τού το σαπούνι και τη φαντασία! Οι δύο ήρωες σκορπίζουν χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους με τις αμέτρητες μπουρμπουλήθρες τους, ενώ εκείνοι που πιστεύουν πραγματικά στα όνειρα μπαίνουν μέσα σε τεράστιες φούσκες! Συνδυάζοντας τεχνικές και στοιχεία από τον κόσμο του Τσίρκο, του Θεάτρου και του Bubble Performing δημιουργείται ένα μοναδικό, οπτικό θέαμα από σαπουνόφουσκες, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια! Η παράσταση με φωτιές που θα ακολουθήσει το απόγευμα είναι ένα εντυπωσιακό Θέαμα Δρόμου, όπου οι πρωταγωνιστές ελίσσονται και χορεύουν ανάμεσα σε φλόγες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον εξωπραγματικό τους κόσμο:
http://www.fabricaathens.gr/home/
https://www.facebook.com/mrandmrsbubble/

Facebookmail