Σαπουνόφουσκες στο Will o’Wisps

fantasy choir, bubbleshows, circus, evens, theater, fabrica athens, mr and mrs bubble, παραστάσεις με σαπουνόφουσκες, εκδηλώσεις, τσίρκο, θέαματα, παιδιά και γονείς, φεστιβάλ, festivals
Σαπουνόφουσκες και Θέαμα στο Will o’Wisps – The Festival.
Οι θεαματικές Σαπουνόφουσκες και τα μοναδικά θεάματα τσίρκο των Mr and Mrs Bubble συνοδεύουν την χορωδία Fantasy Choir στο Will o’Wisps – The Festival.

Η Fantasy Choir είναι η πρώτη και μοναδική χορωδία στην Ελλάδα, της οποίας το ρεπερτόριο προέρχεται αποκλειστικά από τον κόσμο της φαντασίας (ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, βιντεοπαιχνίδια κλπ.). Και τι πιο φαντασιακό από τον κόσμο της σαπουνόφουσκας και του τσίρκο; Το καλλιτεχνικό ζευγάρι της Fabrica Athens, πρωτοπόρο στη χώρα μας με το Bubble Performing και την επιστήμη του Bubble-ology, συνεργάζεται με την μαγευτική χορωδία. Υπό την μουσική διεύθυνση του Χαράλαμπου Στεργιόπουλου – Ρούμπα, οι αμέτρητες σαπουνόφουσκες των Mr and Mrs Bubble θα χορέψουν στα μαγικά ηχοτοπία της χορωδίας.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 19:00, το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει ένα εκπληκτικό θέαμα με πρωτότυπες μουσικές και σαπουνόφουσκες. Επιπλέον, οι Mr and Mrs Bubble, θα πλαισιώσουν το μουσικό πρόγραμμα και με άλλες εκπλήξεις. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το Will o’Whips – The Festival στηρίζει και θα δώσει μέρος των εσόδων του στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μεριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού “ΚΙΒΩΤΟΣ του Κόσμου”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φετινή έκδοση του Φεστιβάλ “Ο Κήπος των Ευχών”, Will o’Wisps – The Festival μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Facebookmail