ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

H Fabrica Athens Theater Group ετοιμάζεται για το δεύτερο μέρος του ευρωπαϊκού  προγράμματος “In and Out”!

Η Fabrica Athens Theater Group υποδέχεται 12 νέους που έρχονται από το Βερολίνο σε λίγες μέρες για να ολοκληρώσουμε τις πρόβες που ξεκινήσαμε όλοι μαζί τον Απρίλιο στη Γερμανία πάνω στο project “Faith(Πίστη)”. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 19:00 στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα !

Λίγα λόγια το πρόγραμμα:

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει το «Εργαστήρι για την Ειρήνη Μόσταρ» στην πόλη Πότσνταμ, κοντά στο Βερολίνο, το πρόγραμμα “In and Out” είναι ένα ελληνογερμανικό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων που συνδιαμορφώνεται σε συνεργασία με την ομάδα Fabrica Athens Theater Group.

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους από το Βερολίνο που έχουν ξένη καταγωγή να έρθουν σε επαφή με νέους από την Αθήνα και να οδηγηθούν σε μια ομαδική δημιουργική διαδικασία με κεντρικό άξονα το θέατρο.

Τον Απρίλιο του 2017, 12 άτομα της ομάδας Fabrica Athens ταξίδεψαν στο Βερολίνο όπου μέσα από μια σειρά ασκήσεων βασισμένων σε παιχνίδια γνωριμίας, εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με τον άλλον, σε τεχνικές σωματικού θεάτρου και ενδυνάμωσης, αλλά και σε ομαδικούς αυτοσχεδιασμούς, ξεκίνησαν  μαζί με την ομάδα του Βερολίνου τις πρόβες για τη δημιουργία μιας παράστασης, καταθέτοντας ο καθένας τις προσωπικές του εμπνεύσεις σχετικά με το θέμα “Faith” (Πίστη).

Οι πρόβες θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα τον Μάιο, με την επίσκεψη των νέων από το Βερολίνο στην Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η παράσταση στον χώρο της ομάδας Fabrica Athens, Τεχνοχώρο Φάμπρικα.

Facebooktwittermail