Ανοιχτό κάλεσμα σε κοινωνικούς και πολιτικούς επιστήμονες

Ανοιχτό κάλεσμα σε κοινωνικούς και πολιτικούς επιστήμονες.
Το 8ο Handmade and Recycled Theater Festival προσκαλεί κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, πολιτικούς επιστήμονες και ανθρωπολόγους για έρευνα και καταγραφή του όλου εγχειρήματος.

Από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 04 Οκτωβρίου 2020 το Handmade and Recycled Theater Festival επιστρέφει για 8η χρονιά στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα. Φέτος σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, με τον χώρο του πολιτισμού να πλήττεται και τους καλλιτέχνες να καλούνται να βρουν τρόπους για να συνεχίσουν να δημιουργούν, η ιδέα του Φεστιβάλ εμπνέεται από έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Στόχος είναι να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες που θέλουν να πάρουν την τέχνη στα χέρια τους, να αναδείξουμε τις diy δημιουργίες και να αναπτύξουμε ένα δίκτυο καλλιτεχνών που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.

Οι φετινές συνθήκες αναφορικά με την πανδημία που επηρεάζουν και διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής και λειτουργίας μας, δημιουργούν μία ιδιαίτερη πραγματικότητα. Η καταγραφή της οποίας -κατά την διάρκεια διεξαγωγής ενός αυτοδιαχειριζόμενου φεστιβάλ- θεωρούμε πως είναι βαρύνουσας αξίας και σημασίας.

Καλούμε λοιπόν, ψυχολόγους, κοινωνικούς και πολιτικούς επιστήμονες και ερευνητές εν γένει που ενδιαφέρονται να παρατηρήσουν και να καταγράψουν τις δράσεις του φεστιβάλ με στόχο την δημιουργία είτε μίας έρευνας, είτε αυτοτελών ερευνητικών δημοσιεύσεων να επικοινωνήσουν μαζί μας.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και να έρθουν σε επαφή με την ομάδα στο: hrtfest@gmail.com

Facebooktwittermail