Χριστουγεννιάτικο Bubble Show in Athens Τεχνόπολη

bubble show in athens

Bubble Show in Athens! Στην Χριστουγεννιάτικη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Bubble Shows in Athens στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τους πρωτοπόρους του Bubbleology και του Bubble Performing στην Ελλάδα, Mr and Mrs Bubble.

Βubble show in athens! Οι Mr and Mrs Bubble γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της Αθήνας. Η θεαματική παράσταση με Σαπουνόφουσκες «Mr and Mrs Bubble – The Show» θα βρίσκεται στην φετινή «Η Επέλαση των Ξωτικών» του Christmas Factory.

Περισσότερο από σαπούνι και νερό!

Ένα διαδραστικό Bubble Show με βασικά συστατικά τού λίγο νερό, σαπούνι και πολλή αγάπη! Κάπως έτσι, οι δύο ήρωες σκορπίζουν χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους με τις αμέτρητες μπουρμπουλήθρες τους, ενώ εκείνοι που πιστεύουν πραγματικά στα όνειρα μπαίνουν μέσα σε μια τεράστια φούσκα! Τσαλαβουτώντας στο κόσμο του Τσίρκο, του Θεάτρου και του Bubble Performing δημιουργείται ένα μοναδικό, οπτικό θέαμα από φυσαλίδες, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια!

Ημερομηνίες Παραστάσεων

Τα διαδραστικά Bubble Shows θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες. Σημειώστε τις στη χριστουγεννιάτικη σας ατζέντα και ταξιδέψτε μαζί τους:

  • 08/12 στις 14:30
  • 16/12 στις 17:00
  • 28/12 στις 16:00
  • 02/01 στη 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον εξωπραγματικό τους κόσμο:
http://www.fabricaathens.gr/home/
https://www.facebook.com/FabricaAthens/
https://www.facebook.com/mrandmrsbubble/

Facebookmail