Παιχνίδι και Χρώμα με Σαπουνόφουσκες

Χειροποίητες κατασκευές, εικαστικές συνθέσεις και πρωτότυπο παιχνίδι με φούσκες!

Για ακόμη μία φορά οι πρωτοπόροι του bubbleology στην Ελλάδα ταξιδεύουν στην Πελοπόννησο, ανάμεσα στις καλαμιές και τη θάλασσα, στην παιδική κατασκήνωση Green Camp του νομού Ηλείας.

Ένα ξεχωριστό εργαστήριο για παιδιά, το Bubble Factory – Fun and Art καλεί τους λάτρεις της μπουρμπουλήθρας να γνωρίσουν τον κόσμο της χειροποίητης και ανακυκλώσιμης τέχνης, μέσα από αμέτρητες φυσαλίδες που θα τους δώσουν αυτοί πνοή. Με εμπειρία στον κλάδο του handmade and recycled και στις diy κατασκευές, οι Mr and Mrs Bubble και η Fabrica Athens βοηθούν την νέα γενιά Σαπουνόφουσκο-ποιητών να δημιουργήσουν τα δικά τους καλλιτεχνικά εργαλεία από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με αυτά τσαλαβουτούν μέσα σε υγρά χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον και σκορπίζουν χρωματιστές φυσαλίδες από σαπούνι στον προσωπικό τους, αλλά και στον ομαδικό καμβά. Ζωγραφίζουν μικρά-μεγάλα έργα τέχνης, εκφράζονται μέσα από τα χρώματα, ενώ ανακαλύπτουν νέες εικαστικές τεχνικές και δυνατότητες.

Οι πειραματισμοί με τις σαπουνόφουσκες καταλήγουν σε ένα ξέφρενο παιχνίδι, όπου μικροί και μεγάλοι παρασύρονται. Τα παιδιά γίνονται καλλιτέχνες και μάστορες των bubbles, βρίσκοντας εξωπραγματικούς τρόπους να παράξουν αμέτρητες μπουρμπουλήθρες και να κολυμπήσουν ανάμεσα στα ατελείωτα χαμόγελα τους.

Facebookmail