Παιδικές Εκδηλώσεις στην Αθήνα

Παιδικες εκδηλώσεις και παραστάσεις με σαπουνόφουσκες στην Αθήνα
Παιδικές Εκδηλώσεις και Παραστάσεις στο Κέντρο της Αθήνας!
Ο πιο χειροποίητος χώρος στο κέντρο της Αθήνας φιλοξενεί τις οικογενειακές σας εκδηλώσεις με μια ποικιλία εκπαιδευτικών, ψυχαγωγικών δράσεων και θεαμάτων. Παιδιά και γονείς αφήνονται στις δημιουργικές και ευφάνταστες δραστηριότητες της Fabrica Athens και των Mr and Mrs Bubble.
Ο πιο χειροποίητος χώρος της Αθήνας!

Στον οικείο και χειροποίητο χώρο του Τεχνοχώρος Φάμπρικα μπορείτε να πραγματοποιήσετε παιδικές, οικογενειακές και παντός είδους εκδηλώσεις. Κατευθυνθείτε 350 μέτρα βορειοανατολικά από το σταθμό Μετρό Κεραμεικός. Εκεί, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται ο χώρος της Πολυδραστικής Ομάδας Τέχνης Fabrica Athens. Η ιδανική γωνία για όσους επιθυμούν να γιορτάσουν σε ένα χειροποίητο και καλλιτεχνικό περιβάλλον.

Πρωτότυπες Δράσεις για τα Παιδιά και την Οικογένεια!

Οι ξεχωριστές ιδέες και δράσεις της ομάδας αποτελούν τα κύρια συστατικά για τη πραγματοποίηση μιας μοναδικής εκδήλωσης. Η αισθητική της ελίσσεται γύρω από τον κόσμο του χειροποίητου και ανακυκλώσιμου, του DIY και του DIT. Επιπλέον, τα καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά δρώμενα που προσφέρει έχουν την υφή μιας άλλης εποχής και βασίζονται στην τέχνη του τσίρκο και του θεάτρου. Συνεπώς, προάγουν όχι μόνο τη ποιοτική τέρψη μικρών και μεγάλων, αλλά και την δημιουργική τους απασχόληση.

Δημιουργική Απασχόληση, Παραστάσεις, Ψυχαγωγικά και Εκπαιδευτικά Εργαστήρια από τη Fabrica Athens και τους Mr and Mrs Bubble:

είναι μερικές από τις δράσεις που μπορείτε να επιλέξετε από το portfolio της ομάδας για να εμπλουτίσετε τις εκδηλώσεις σας.

Σπιτικές Γεύσεις στο κέντρο της πόλης!

Επιπλέον, για να ολοκληρωθεί το πακέτο μπορείτε να συνοδεύσετε το ζεστό και διασκεδαστικό κλίμα της γιορτής σας με φρέσκες, σπιτικές λιχουδιές. Φαγητά από “σπίτι” ανάλογα με τις διατροφικές σας προτιμήσεις (vegeterian, vegan etc) ετοιμάζονται για να σας ευχαριστήσουν και να συμπληρώσουν το τρίπτυχο μιας επιτυχημένης εκδήλωσης.

 

 

 

 

Facebookmail