Παιδιά! Πάμε Πλατεία!

Ένα μοναδικό Bubble Show στο Πάρκο

Ο Δήμος Ηλιούπολης στοχεύοντας στην ψυχαγωγία των παιδιών με δημιουργικούς και  ευφάνταστους τρόπους και στην γνωριμία και αξιοποίηση του δημόσιου χώρου, διοργανώνει ξεχωριστές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για γονείς και παιδιά, με τίτλο «Παιδιά, πάμε πλατεία».

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι Mr and Mrs Bubble, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου εγκαινίασε το ανανεωμένο Πάρκο Τζαβέλλα, αφιερώνοντας τη παράσταση με τις μπουρμπουλήθρες στο ενθουσιώδες κοινό, που τίμησε με τη παρουσία του την καινούργια αυτή όαση της πόλης. Ύστερα από επιστημονική μελέτη επί του δημόσιου αυτού χώρου, εγκαταστάθηκαν νέας τεχνογνωσίας όργανα γυμναστικής, γήπεδο καλαθοσφαίρισης, παιδική χαρά, ενώ παράλληλα διατηρήθηκε το υγιές μέρος του δάσους και η ρεματιά που το διαπερνάει. Οι φυσαλίδες σαπουνιού που σκόρπισαν οι πρωτοπόροι του bubble performing στην Ελλάδα, ήρθαν να αναδείξουν το φυσικό τοπίο του πάρκου και να μαγέψουν τις οικογένειες του δήμου!

Ο Δήμος Ηλιούπολης δημιούργησε ακόμη ένα καταπράσινο πάρκο για τους μικρούς και μεγάλους δημότες της πόλης! Το Πάρκο Τζαβέλλα ανοίξε τις θύρες του και προσκαλεί τους καλοκαιρινούς κατοίκους του δήμου σε στιγμές χαλάρωσης, παιχνιδιού και σωματικής άσκησης!

Εναπομείναντες στη χώρα των Αθηνών ετοιμάστε το καλαθάκι του πικ-νικ και απολαύστε μία οικογενειακή ημέρα δίπλα από τη ρεματιά!

https://www.fabricaathens.gr/events/
https://www.facebook.com/mrandmrsbubble/
https://www.instagram.com/mrandmrs_bubble/

Facebookmail