Γιορτή στο Δήμο Αγ. Βαρβάρας

bubble show, athens, τεράστιες σαπουνόφουσκες, εκδηλώσεις, πάρτυ, party, γιορτή μητέρας

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας! 

Στο Άλσος Μητέρας συναντήθηκαν την Κυριακή 13 Μαΐου μικροί και μεγάλοι για να τιμήσουν και να γιορτάσουν τις μητέρες όλου του κόσμου. Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας μέσα στο ανοιξιάτικο τοπίο του πάρκου πραγματοποίησε διαφόρων ειδών δράσεις, δωρεάν προς το κοινό, ζωντανεύοντας τη γειτονιά της.

Υποστηρικτές, καλεσμένοι και συν-δημιουργοί της γιορτής αυτής, οι μικροί χορευτές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών με παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας, η Θεατρική Ομάδα “Ανιχνεύσεις” του ΚΕΦΑ, το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών με εργαστήριο κατασκευής δώρου για τη μαμά, το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών με παραδοσιακά λικνίσματα και η Φλώρα Χερουβείμ με μία συναυλία αφιερωμένη στη μητέρα. Επιπλέον, μαμάδες και παιδιά μπόρεσαν να απολαύσουν επαγγελματικό μακιγιάζ και μοναδικό face painting.

Τη γιορτή έκλεισαν οι Mr and Mrs Bubble με το ξεχωριστό Mr and Mrs Bubble – The Show. To Πάρκο Μητέρας γέμισε με αμέτρητες φυσαλίδες από σαπούνι, χαμόγελα, αλλά και χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων καθώς αποβιβάζονταν μέσα σε τεράστιες φούσκες. Για ακόμη μια φορά οι μπουρμπουλήθρες άφησαν μία αξέχαστη ανάμνηση στις οικογένειες της Αγίας Βαρβάρας, αναμένοντας τις επόμενες συναντήσεις τους.

Facebookmail