Διαδραστική Παράσταση με Σαπουνόφουσκες – Our Festival

Fabrica Athens

Οι Mr and Mrs Bubble στο Our Festival

Πρόκειται για μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας από μια ομάδα έκπτωτων τσιρκολάνων. Μια παρέα ξυλοπόδαρων, ακροβατών, ηθοποιών και χορευτών αφήνουν για λίγο τα ξυλοπόδαρα και τις παραστάσεις τους στο τσίρκο και αποφασίζουν να ανακαλύψουν το μεγάλο μυστικό της ευτυχίας. Κάποιος τους είπε πώς για να το αναζητήσουν πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι. Εκείνοι δεν είχαν παρά να ακολουθήσουν την συμβουλή και δρόμο πήραν, δρόμο άφησαν…έπεσαν πάνω στη σαπουνοφουσκογιορτή!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο. Με στοιχεία και αναφορές στο τσίρκο, οι χαρακτήρες ντύνονται γιορτινά, φορώντας τις ξωτικίστικες μυτούλες τους, ανεβαίνοντας στα πανύψηλα ξυλοποδαράκια τους, σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες.
Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του show ανάμεσα σε κοινό και καλλιτέχνες και σκορπά χαμόγελα και άπειρη μαγεία.

Ηλικίες: 0-120 χρονών
Αριθμός συμμετεχόντων: 2 ++
Σχετικά Με το Φεστιβάλ

Our Festival – 1η Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών – 14 – 17 Σεπτεμβρίου- Θεατρικές παραστάσεις, θέατρο δρόμου, workshop.

Με κοινή μας τρέλα τη συλλογικότητα και κοινή χαρά την αλληλεγγύη, 45 καλλιτέχνες συναντιόμαστε σε μια γιορτή ελεύθερης έκφρασης, όπου όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας μόνος, έβαλε το ‘’χεράκι’’ του για να πραγματοποιηθεί.
Τέσσερα χέρια είναι πάντα καλύτερα από δύο, οκτώ καλύτερα από τέσσερα, δεκαέξι καλύτερα από οκτώ… κι επειδή αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα, περάστε μια βόλτα από τη ρεματιά για να δείτε από κοντά τι εννοούμε.
Το ‘’Our Festival’’ πραγματοποιείται στα πλαίσια του φεστιβάλ της ρεματιάς, ‘’φωνές ελευθερίας’’.

Διοργάνωση: ‘’Εμείς – ομάδα συλλογικού πολιτισμου’’.

Πληροφορίες

14 – 17 Σεπτεμβρίου
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6820464, 6993076378
e-mail: omadaemeis@gmail.com

Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά

www.emeis.net.gr
https://www.facebook.com/ourfestival1

Facebookmail