Βουνοκορφές και Θάλασσες 2018- Η Ελλάδα μέσα σε μια Φούσκα

μέσα σε μια φούσκα, σαπουνόφουσκες, παραστάσεις για παιδιά, οικογένειες, μπουρμπουλήθρες, τεχνοχώρος φάμπρικα, τσίρκο, θεάματα, mr and mrs bubble, bubble shows, greece, athens (3)

Τουριστικός Οδηγός της Ελλάδας από Μπουρμπουλήθρες: «Βουνοκορφές και Θάλασσες – Η Ελλάδα μέσα σε μια Φούσκα»

Το «Βουνοκορφές και Θάλασσες – Η Ελλάδα μέσα σε μια Φούσκα» αποτελεί μια καταγραφή εγχώριων περιπλανήσεων και ανακαλύψεων, που πραγματοποιεί το καλλιτεχνικό ζευγάρι Mr and Mrs Bubble μέσα από τη, μοναδική στο είδος της, παράσταση τσίρκο-θεάτρου με σαπουνόφουσκες «Mr and Mrs Bubble – The Show». Το πρώτο Bubble Show που γνώρισε η Ελλάδα, ταξιδεύει εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, από τα πιο απομονωμένα χωριά στις πιο λαμπερές πόλεις, φωτίζοντας τα χαμόγελα και τη διάθεση μικρών και μεγάλων. Μέσα στα 7 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρου του θεάματος, του τσίρκο, του θεάτρου και του bubble performing η ομάδα έχει διασκεδάσει, συγκινήσει και εμπνεύσει όχι μόνο παιδιά και γονείς, αλλά και άτομα όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών – πολιτικών – οικονομικών ομάδων. Οι μπουρμπουλήθρες που σκορπίζουν οι δύο καλλιτέχνες είναι διάφανες, χωρίς περιορισμούς στο ανθρώπινο, καθώς αυτό που τους δίνει ζωή είναι η φαντασία που πηγάζει από τον κάθε άνθρωπο – θεατή.

Η καταγραφή αποτελείται από φωτογραφικό υλικό και τη περιγραφή διαφόρων τόπων και τοπίων, που αποτέλεσαν στάσεις στην καλλιτεχνική περιοδεία των Mr and Mrs Bubble το 2018. Η μοναδική αυτή εμπειρία οδήγησε στην επίσκεψη σημαντικών, αλλά και κρυμμένων πολιτιστικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων και στην ανακάλυψη ξεχασμένων τόπων και μνημείων αρχαιολογικής – ιστορικής σημασίας. Επιπλέον, η θεατρική περιήγηση έδωσε την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να επισκεφτούν μέρη του ελληνικού χάρτη απίστευτης φυσικής ομορφιάς, παραδοσιακούς και μοντέρνους οικισμούς, απόκρημνους και παραθαλάσσιους, οι οποίοι συντέλεσαν στη βίωση των συμπληρωματικών αντιθέσεων της Ελλάδας.

Θα μπορούσε ίσως να χαρακτηριστεί ως ένας εναλλακτικός τουριστικός οδηγός των αναρίθμητων δρόμων και εκπλήξεων που μπορεί να συναντήσει κανείς στην χώρα μας. Ένα διαδικτυακό φωτογραφικό ημερολόγιο που μπορεί να σας εμπνεύσει για τις μελλοντικές σας διακοπές και εξορμήσεις. Σίγουρα όμως είναι μια αφιέρωση στους ανθρώπους που το ζευγάρι έχει συναντήσει, τους έχει εμπιστευτεί και στηρίξει στα ταξίδια αυτά. Ένα μικρό δώρο για να τιμήσουν αυτούς που τους έχουν συντροφεύσει νοητά ή κυριολεκτικά στο ατέρμονο ταξίδι τους από το Βορρά στο Νότο και από την Ανατολή στη Δύση. Διότι η αποτύπωση όλων αυτών των ματιών στις ψυχές των καλλιτεχνών, έχει αποτυπωθεί και στη ξεχωριστή αυτή performance, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει και να θυμίζει κάτι το αληθινό και το ονειρικό σε όποιον την παρακολουθεί. Ευχόμαστε, λοιπόν μέσα από τον τουριστικό οδηγό «Βουνοκορφές και Θάλασσες – Η Ελλάδα μέσα σε μια Φούσκα» να ζωντανέψει ένα καινούργιο ταξίδι μέσα από τα δικά σας μάτια και τη δική σας φαντασία. Μείνετε συντονισμένοι και καλή απόλαυση!

Facebookmail