Κάλεσμα Εθελοντών – 8th HRTFest

Το HRTFest απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα εθελοντών.
Από 24 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου παίρνουμε την τέχνη στα χέρια μας!

Το πιο χειροποίητο και ανακυκλώσιμο Φεστιβάλ της Αθήνας, το Handmade and Recycled Theater Festival, που διοργανώνει εδώ και 8 χρόνια η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens, καλεί νέους ανθρώπους που εμπνέονται από το όραμα του Φεστιβάλ να συν-διοργανώσουμε μια καλλιτεχνική γιορτή.

Στα χρόνια διεξαγωγής του το Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου έχει φιλοξενήσει πάνω από 40 μορφές έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Για πληρέστερη εικόνα του Φεστιβάλ, και των δράσεών του επισκεφθείτε τον ακόλουθο ιστότοπο.

Τα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
  • υποδοχή του κοινού και των καλλιτεχνών, ενημέρωση για τις δράσεις,
  • προώθηση στα social media, επίβλεψη των παράλληλων δράσεων (π.χ. έκθεσης φωτογραφίας, χειροτεχνιών)
  • συμμετοχή στον συντονισμό των δραστηριοτήτων.

Οι εθελοντές θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι τόσο κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, αλλά και κατά την διάρκεια προετοιμασίας του, την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν email με θέμα «Αίτηση Συμμετοχής Εθελοντή», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hrtfest@gmail.com.

Το email χρειάζεται να περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία σε αρχείο pdf:

– Βιογραφικό σημείωμα
– Μία φωτογραφία(πορτραίτο)

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και 20 Αυγούστου 2020. Αιτήσεις που δεν περιλαμβάνουν τις παραπάνω πληροφορίες ή που είναι ληξιπρόθεσμες θα θεωρούνται άκυρες.

Facebooktwittermail