Πρακτική Άσκηση στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα

Ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα και η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens αναζητoύν φοιτητές από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών ή από το τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε για τη πρακτική τους άσκηση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να χειρίζονται άνετα την ελληνική και την αγγλική γλώσσα στο γραπτό και στον προφορικό λόγο και να διαθέτουν δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αντικείμενο Πρακτικής Άσκησης – Καθήκοντα:

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης ο/η εκπαιδευόμενος/η, θα είναι ενεργό μέλος της ομάδας οργάνωσης και διαμόρφωσης του 5ου Handmade and Recycled Theater Festival, που θα διεξαχθεί τον Οκτώβρη του 2017.  Ανάμεσα στα καθήκοντα, θα είναι ο σχεδιασμός του προγράμματος του φεστιβάλ, ο η επικοινωνία με τις συμμετέχουσες ομάδες και ο μεταξύ τους συντονισμός, η επικοινωνία και προώθηση του φεστιβάλ στα social media, καθώς και η ανάληψη ευθυνών σε όλα τα πόστα που απαιτούνται για την καλύτερη διεξαγωγή του φεστιβάλ τις ημέρες που αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, ο/η ενδιαφερόμενος/η  θα ενημερωθεί για τον τρόπο με τον οποίο θα αναλάβει καθήκοντα επικοινωνίας των δράσεων του χώρου, σύνταξης δελτίων τύπου, επικοινωνίας με τα social media και οργάνωσης των θεατρικών – μουσικών παραστάσεων, των εργαστηρίων και των εκθέσεων που πραγματοποιούνται στον Tεχνοχώρο γενικότερα.

Υποβολή αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα ηλεκτρονικά την αίτηση τους με θέμα: Βιογραφικό Σημείωμα- Πρακτική Άσκηση στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα στο email: be.with.fabricart@gmail.com

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται (σε μορφή word ή pdf) από πλήρες και πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα.

Φιλικά,
Τεχνοχώρος Φάμπρικα

Facebooktwittermail