ΜΕΛΗ

Joan Nino

Ιωάννα Μιχαλιάδη Σάρτι

Η Joan Nino (Giovanna) είναι μέλος και βασική performer της Πολυδραστικής Ομάδας Τέχνης Fabrica Athens Theater Group. Ασχολείται  με τις παραστατικές τέχνες από το 2011. Ξεκινώντας με το Ηoopdance ανακάλυψε την τέχνη του τσίρκο το 2013 όπου εξειδικεύτηκε στο Circus Hooping στη σχολή Circus Days με την Irina Gurova, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια hula hoop σε Ιταλία και Αυστρία. Έχει παραδώσει μαθήματα hoop-dance και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ιταλία, Μακεδονία, Ν. Κορέα, Αυστρία) ως Hula Hoop Performer, Fire Performer, αλλά Bubble Performer με τη performance “Mr and Mrs Bubble – The Show” στην οποία συμμετέχει. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με την ελληνική αποστολή των Clowns Without Borders Sweden. Έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές τσίρκου όπως ξυλοπόδαρα, juggling, walking globe και fire juggling.

Έχει εκπαιδευτεί στη Nada Yoga School στην Ινδία και είναι πτυχιούχος του 200h Nada Yoga Teacher Training. Το 2019 παρακολούθησε εντατικό σεμινάριο Yengar Yoga με τον Shri Parveen Nair στην Ινδία, ενώ το 2015 παρακολούθησε το Flower Kids Yoga School. Διδάσκει yoga σε Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Προγράμματα Ανταλλαγής για νέους και Προγράμματα Erasmus+ σε Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία. Επιπλέον, έχει διδάξει Παιδική Yoga και Hoop Yoga σε Studio Yoga της Αθήνας και στο Handmade and Recycled Theater Festival.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων μεταξύ των οποίων το Actor’s Hub στο Grotowski Institute της Πολωνίας, το INI Summer Intesive Program στη Ιαπωνία, το Pause are Thoughts: Thoughts are Movement με τον Piergiorgio Milano, το Liquid Way To Action- Studio Matejka στη Πολωνία, το International Workshop ‘Blooming Island’ με τη Kitt Johnson, το Inner Movers- Multimedia εκπαιδευτική πλατφόρμα για Video Dance πρακτικές και Site Specific Performance και το Research Theater με τον Φάνη Κατέχο.

Ως performer έχει συμμετάσχει σε site specific performances, στη παράσταση “7 Θανάσιμα Αμαρτήματα” και “Faith” της Fabrica Athens Theater Group, αλλά και στην solo performance “Xanthi”. Έχει συμμετάσχει σε ταινίες μικρού μήκους του Studio Matejka στην Πολωνία και στην ταινία μικρού μήκους “Set Up” της Horme Pictures. Τέλος, έχει εκπληρώσει το coaching σε πλήθος Ευρωπαικών Προγραμμάτων και Ανταλλαγές Νέων, ενώ έχει συν-σκηνοθετήσει την παράσταση “Land without Man” και “Roots & Wings”, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο Theater Haus Berlin Mitte και στο Studiobühne Schauspielschule αντίστοιχα στο Βερολίνο.

Facebooktwittermail