ΝΕΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Ξανθή – Νέα Θεατρική Performance 2018

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica athens παρουσιάζει τη πρώτη της θεατρική παραγωγή για το 2018 «Ξανθή».

Από την πραγματικότητα στο Μύθο. Πού τελειώνει η πραγματικότητα και πού ξεκινάει ο Μύθος; Πού βρίσκεται η αρχή της Πλάνης και που η Αλήθεια; Το φως δίνει ζωή στη σκιά ενός σκληρού Ονείρου και η αντανάκλασή της αντικατοπτρίζεται σε ένα ρευστό κόσμο. Είμαι ξύπνιος ή ονειρεύομαι; Και όταν ονειρεύομαι πώς γνωρίζω ότι δεν είμαι ξύπνιος; Δε θέλω να καταλάβω, να νιώσω θέλω. Σε τι διαφέρει η Ζωή, το Όνειρο και ο Μύθος; Ή καλύτερα πού ενώνονται;

Η παράσταση αποτελεί μία σύγχρονη, θεατρική έρευνα, βασισμένη στη ζωή της Ξανθής, αλλά και μία κατάθεση – πρόταση στο «πολιτικό» θέατρο. Στόχος της, το σώμα του ηθοποιού και τα αντικείμενα να εξαφανιστούν και αυτό που θα μείνει να είναι οι δονήσεις.

Συντελεστές:
Σκηνοθετική επιμέλεια: Κατέχος Φάνης
Βοηθός Σκηνοθέτης: Μελεκίδης Παύλος
Ερμηνεύουν: Michaliadi Sarti Giovanna
Επιμέλεια Φωτιστικής Εγκατάστασης και Σχεδιασμού Φώτων: Λώλος Στέφανος
Παραγωγή: Fabrica Athens Theater Group

Στα πλαίσια του 6th Handmade and Recycled Theater Festival // 20-30 Sept 2018 η ομάδα θα κάνει μία μικρή παρουσίαση της νέας της παραγωγής, η οποία αποτελεί μία  πειραματική προσέγγιση και σύνδεση της τέχνης του θεάτρου και του τσίρκο, και της επιστήμης του bubbleology.

Πληροφορίες:
Πότε: 26/09 στις 21:15 & 29/09 στις 21:15
Χώρος: Τεχνοχώρος Φάμπρικα- Theater Stage, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2103411651 (17:00- 21:00).

Σημείωση: Παρακαλείστε να παρευρίσκεστε στο φουαγιέ του θεάτρου Τεχνοχώρος Φάμπρικα τουλάχιστον 20’ νωρίτερα και να παραλαμβάνετε απευθείας τα εισιτήρια της κράτησης σας. Η κράτηση ισχύει μέχρι 10’ πριν την έναρξη της παράστασης.

Είσοδος με Ελεύθερη Συνεισφορά

Facebooktwittergoogle_plusmail