Σαπουνόφουσκες στα Leroy Merlin

παραστάσεις με σαπουνόφουσκες, τεχνοχώρος φάμπρικα, εργαστήρια, χειροποίητες κατασκεύες, παιδιά και γονείς, bubbles bubbleshows, fabrica ahens, greece, handmade, workshops, christmas, leroy merlin,
Χρωματιστές Σαπουνόφουσκες στα Καταστήματα της Leroy Merlin.
Φέτος τα Χριστούγεννα στα Leroy Merlin θα περιπλανηθούμε σε έναν πράσινο, χειροποίητο κόσμο από σαπουνόφουσκες παρέα με τη Fabrica Athens και τους Mr and Mrs Bubble.

Πλάσματα που ακροβατούν ανάμεσα στην έκπληξη και την φαντασία, θα μεταμορφώσουν τους επισκέπτες του Leroy Merlin στον πιο γιορτινό εαυτό τους και θα περπατήσουν παρέα με τα πιο εξωπραγματικά χριστουγεννιάτικα αερικά . Με χρωματιστές σαπουνόφουσκες θα ζωγραφίσουν τις κάρτες με τις ευχές τους, ενώ όσοι πιστεύουν πραγματικά στη μαγεία των Χριστουγέννων θα μπουν κυριολεκτικά μέσα σε μια φούσκα γιγάντιων διαστάσεων.

Η Θεατρική Ομάδα της Fabrica Athens και το καλλιτεχνικό ζευγάρι Mr and Mrs Bubble θα πραγματοποιήσουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες δράσεις στα καταστήματα της Leroy Merlin στην Αθήνα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα που δημιούργησε το πρώτο Bubble Show στην Ελλάδα και το μοναδικό Χειροποίητο Θέατρο της Αθήνας, προσκαλεί τους λάτρεις του Χειροποίητου, της Σαπουνόφουσκας και της Τέχνης στα πιο δημιουργικά Χριστούγεννα. Η επιστήμη του Bubbleology, ο κόσμος του Τσίρκο, του Θεάτρου και του Bubble Art συναντιούνται για να γιορτάσουν μικροί και μεγάλοι, με ξεχωριστό τρόπο, τα φετινά Χριστούγεννα.

Μπείτε μέσα σε σαπουνόφουσκες, ζωγραφίστε με πολύχρωμες μπουρμπουλήθρες, στολίστε το πιο χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μεταμορφωθείτε στα πλάσματα της φαντασίας σας και περιπλανηθείτε με ζωηρούς ξυλοπόδαρους. Σημειώστε τις ημερομηνίες και αυτές οι γιορτές θα σας μείνουν αξέχαστες:

Για να μάθετε περισσότερα για την Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens και τους Mr and Mrs Bubble επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
http://www.fabricaathens.gr/home/
https://www.facebook.com/FabricaAthens/
https://www.facebook.com/mrandmrsbubble/

Facebookmail