Ποιοι Είμαστε

Βιογραφικό Ομάδας

Οι Mr and Mrs Bubble είναι ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι, ηθοποιών- ξυλοπόδαρων- ακροβατών οι οποίοι μέσα από τις παραστάσεις τους αναδεικνύουν τη μαγεία της σαπουνόφουσκας. Στις εμφανίσεις τους αστικές, δημόσιες, ιδιωτικές και μη, χρησιμοποιούν στοιχεία από το θέατρο, τον χορό, την τέχνη της ακροβατικής και του θεάτρου δρόμου. Στη πορεία τους μέχρι τώρα έχουν συνεργαστεί με τον Δήμο Αθηναίων(Έναρξη Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 2013), την Τεχνόπολη(The Christmas Factory), τον Μύλο των Ξωτικών(Τρίκαλα), το Διεθνές Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας(Ιούλιος 2013), το Φεστιβάλ Χρωμαμάτων(2013, 2014), το Handmade and Recycled Theater Festival(2013, 2014), το 3rd+ 4th Athens and Circus and Juggling Festival(2014, 2015), το Inport Festival(Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 2015), με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και σχολεία.

Τι είναι οι Mr and Mrs Bubble;

Πρόκειται για μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας από μια ομάδα έκπτωτων τσιρκολάνων. Μια παρέα ξυλοπόδαρων, ακροβατών,ηθοποιών και χορευτών αφήνουν για λίγο τα ξυλοπόδαρα και τις παραστάσεις τους στο τσίρκο και αποφασίζουν να ανακαλύψουν το μεγάλο μυστικό της ευτυχίας. Κάποιος τους είπε πώς για να το αναζητήσουν πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι. Εκείνοι δεν είχαν παρά να ακολουθήσουν την συμβουλή και δρόμο πήραν, δρόμο άφησαν…έπεσαν πάνω στη σαπουνοφουσκογιορτή!
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο. Με στοιχεία και αναφορές στο τσίρκο, οι χαρακτήρες ντύνονται γιορτινά, φορώντας τις ξωτικίστικες μυτούλες τους, ανεβαίνοντας στα πανύψηλα ξυλοποδαράκια τους, σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες.
Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του show ανάμεσα σε κοινό και καλλιτέχνες και σκορπά χαμόγελα και άπειρη μαγεία.

Διάρκεια:45-60 λεπτά

Ηλικίες: 0-120 χρονών

Αριθμός συμμετεχόντων: 2 ++

Facebooktwittergoogle_plusmail