Συνάντηση με Σαπουνόφουσκες

Φυσαλίδες από Σαπούνι

Οι Mr and Mrs Bubble σας προσκαλούν στον εξωπραγματικό κόσμο της σαπουνόφουσκας.
Δύο πλάσματα, που ζουν στον περιπλανώμενο πλανήτη Σαπουνόφουσκα, μοιράζονται με τους καλεσμένους τους τη χαρά του να ζεις εδώ και τώρα, όπως μία σαπουνόφουσκα.
Οι καλεσμένοι γίνονται θεατές ενός παροδικού μεν, αληθινού δε τοπίου μεταμόρφωσης. Ξεδιπλώνεται μπροστά τους ένας διαφανής κόσμος από σαπουνόφουσκες, που πάνω του αντανακλώνται πολύχρωμες ιστορίες και που αλλάζει συνεχώς μορφές και σχήματα.
Οι θεατές παρασύρονται και γίνονται μέρος και συν-δημιουργοί αυτού του φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.

Παράσταση με Σαπουνόφουσκες

Η performance Mr and Mrs Bubble – The Show είναι διαδραστική. Το κοινό καλείται, όχι μόνο να βοηθήσει τους δύο ήρωες να μοιραστούν με τους θεατές τις σαπουνοφουσκο-εφευρέσεις τους, αλλά και να μπει το ίδιο μέσα σε μία τεράστιων διαστάσεων σαπουνόφουσκα (κυριολεκτικά). Για να ταξιδέψετε ανάμεσα σε σαπουνόφουσκες επικοινωνήστε μαζί μας.
Οι σαπουνόφουσκες στη performance έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με χειροποίητα εργαλεία και εξωπραγματική χρήση αντικειμένων της καθημερινότητας σκορπίζονται μικρές, μεσαίες και τεράστιες σαπουνόφουσκες που ταξιδεύουν τους θεατές.

Διάρκεια: 45min
Απευθυνόμενες ηλικίες: 0-100 ετών
Σκηνοθέτης: Φάνης Κατέχος
Performers: Φάνης Κατέχος, Giovanna Michaliadi Sarti

Ταξίδι στο Χρόνο

Πρώτη το 2012 η Fabrica Athens φέρνει το Bubble Performing στην Ελλάδα με το καλλιτεχνικό ζευγάρι Mr and Mrs Bubble και τη Παράσταση Σαπουνόφουσκας Mr and Mrs Bubble - The Show.
Mr and Mrs Bubble δραστηριοποιούνται στο επιστημονικό πεδίο της Σαπουνόφουσκας, γνωστού ως Bubble-ology, και τους καλλιτεχνικούς τομείς του Τσίρκο, του Θεάματος – Ψυχαγωγίας και του Θεάτρου Δρόμου. Η συνεχόμενή έρευνα και οι πειραματισμοί εξελίσσουν και ανανεώνουν την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα.
Μοναδικές παγκόσμιες εφευρέσεις των Mr and Mrs Bubble αποτελούν τα Bubble Fingers (δάχτυλα που βγάζουν σαπουνόφουσκες), τα Bubble-Poi (αντικείμενο επιδεξιότητας που παράγει σαπουνόφουσκες) και το Bubble Bike (ποδήλατο που παράγει Σαπουνόφουσκες).
Η παράσταση και δρώμενα του καλλιτεχνικού ζευγαριού έχουν παρουσιαστεί σε Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Ιταλία, Γερμανία, Π.Γ.Δ.Μ, Κύπρο και Ελλάδα σε πλήθος και διαφόρων ειδών εκδηλώσεις και Φεστιβάλ.

Facebookmail