ΕΚΘΕΣΕΙΣ

[01/03/2015]: “Cultura Collages”

Τεχνοχώρος Φάμπρικα

01/03/2015 – 31/03/2015: Έκθεση Πολιτικού Κολάζ

Η ιδέα Cultura collages γεννήθηκε από την ανάγκη να δημιουργηθεί μια μορφή τέχνης με πολύ απλά υλικά: χαρτί, κόλλα, περιοδικά μόδας και ανακυκλώσιμα υλικά είναι τα μέσα που χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης προκειμένου να εκφραστεί.Η σύγχρονη πολιτική κατάσταση, η τέχνη μέσα από την κουλτούρα της pop, η καθημερινή ρουτίνα, τα βιβλία, τα ταξίδια, η μουσική και όλα όσα τελικά αλληλεπιδρούν μέσα στο κοινωνικό είναι ο λόγος ύπαρξης αυτής της ιδιαίτερης μορφής τέχνης, εκφρασμένη από τον Albino που υπογράφει ως Cultura Collages.Στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα από τις 2 – 31 Μαρτίου, το κοινό θα μπορέσει να δει ιστορικές προσωπικότητες μέσα στο χωροχρονικό πλαίσιο της Ελλάδας του εδώ και του τώρα. Ο Lincoln και ο Nelson Mandela, η Marilyn που προωθεί το σύνθημα “Όχι στον Ρατσισμό”, η άστεγη Θεά Αφροδίτη, ο γυμνός Σωκράτη και ο Τεχνοκράτης Ηρακλής, επιφανείς και μη είναι ένα μικρό δείγμα της δουλειάς που θα παρουσιαστεί.

*Ο Albino(Cultura Collages) γεννήθηκε στην Βενεζουέλα και ασχολείται με την τέχνη του κολάζ από 10 χρονών. Από τότε μέχρι σήμερα έχει ζήσει και εκθέσει τα έργα του στην Βενεζουέλα, την Ισπανία, την Γερμανία και την Ελλάδα.

Η έκθεση Cultura Collages θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειοo του Τεχνοχώρου Φάμπρικα(Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός) κατά τη διάρκεια του Μαρτίου (2-31/03), καθημερινά από τις 10.00π.μ έως 12.00π.μ

Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Cultura Collages – Rosalia Castelao
Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Cultura Collages – Fidel Castro

Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο

https://culturacollages.wordpress.com/